onsdag 24 februari 2010

Molly 2 år!

Vi gick upp extra tidigt idag för att göra i ordning frukost till vår lilla tös. Precis när vi ska gå in börjar hon ropa "mamma, pappa kom". Typiskt! Hoppas vi hinner börja sjunga innan hon vaknar nästa år.

Hon var inte speciellt intresserad av sin frukost idag, det var bara alla paket som gällde. Hon fick en fin pippi-servis, bamse-pussel och cd-skiva, nalle puh-film, kläder och en liten söt städutrustning i miniformat. Hon blev jätteglad!

Hon fick en liten present av Åsa och Britt idag med, en liten hund som hon tyckte såg ut som viggo, och en tupp som fick heta ronja!

På eftermiddagen kom Astrid, Susanne, Tomas och Emil för att fira skruttan. Vi åt tårta och småflickorna lekte med Mollys lilla katt. Hon fick en fin hello kitty-bok och ett armband!

Senare på kvällen gick vi en promenad för att hämta paket som morfar Staffan och bonusmormor Yvonne skickat ner. Av dom fick hon en jättetuff skinnjacka!!!

Nu sitter vi i soffan och kollar på stafetten, med mamma och Robban. Åsa har varit här nu precis med, men hon ville kolla på skidorna hemma. Vi har ätit Mc-Donalds mat och druckit kaffe.

Det har varit en mycket bra dag, och på lördag ska vi ha ett riktigt kalas med hela stora familjen samlad!

4 kommentarer:

  1. Roligt att läsa din blogg! Sötare unge får man ju leta efter.. :)
    Inte många veckor kvar tills min praktik i Jkpg börjar, då tycker jag vi ska ses och ta igen (en del iaf) de vi missat! Kramar

    SvaraRadera
  2. Va roligt att hon gillade jackan. Krama henne från oss!!

    SvaraRadera
  3. Nicki: Tack så mycket!
    Lina: Ja vi får absolut ta och träffas då, skulle vara jätteskoj!
    Staffan: Hon kramar tillbaka!

    SvaraRadera