söndag 21 februari 2010

Bowling och thaimat


Jag väcktes idag av att Jimmy och Molly kom in med frukost på sängen. Bra start på dagen! Vi tog det lugnt och myste med mackor, yoghurt och film hela morgonen. När vi tröttnat på att slappa kämpade vi oss ut i snökaoset, och kaos är nästan en underdrift. Vi hade tänkt gå en sväng, men det gick bara inte. Meterhöga vallar med snö längs vägarna, vilket gjorde att vi fick slåss om plats med bilar, gående, plogar och skottande människor. Det blev rundan till Willys och tillbaka- det tog en (!) timme. Då förstår ni kanske vilket kaos det var- det tar nämligen bara ungefär en kvart i vanliga fall.

Det var folk överallt! Aldrig ser man så mycket folk röra sig runt gatorna här. Vid var och varannan bil vi gick förbi stod det stackare som fick skotta sig loss. En av dom stod med en liten sopskyffel- och när hon precis var klar åkte plogbilen förbi och kastade upp en vägg med snö framför hennes bil igen. Bara att börja om! Vi kunde inte hålla oss för skratt när vi såg det, och hon tog det rätt bra för hon skrattade med oss. Vad kan man mer göra i ett sånt läge?

Vår eftermiddag och kväll spenderades tillsammans med mamma, Robban, Patrik och Martina. Vi började med att spela bowling, jätteskoj. Fast jag var riktigt kass idag. Avslutade snyggt med en strike i alla fall. Efter det åt vi på Asia Garden, Robban bjöd på tre-rätters. En riktigt lyckad kväll!

Nu är det dags för skidskytte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar