fredag 19 februari 2010

2-års kalas och pizzanight

Igår var vi bjudna på fika till Astrid som fyllde två år. Vi fick tårta, bullar och kakor. Smaskens! Molly hade valt ut en liten servis som man har utomhus till sin vän, och jag tyckte det skulle passa bra till Astrids lekstuga... Som det sen visade sig att hon inte hade. Så nu får Tomas allt bygga en lekstuga så lilla tösen kan ha nytta av sin uteservis! Flickorna fick sitta vid Astrids nya fina lilla bord, och dom var så söta. Åt från varandras tallrikar och drack ur varandras glas.

Sen var leken i full gång, kul att se att dom är så bra kompisar. Det lektes med dockor, bollar och tunnel. Vi andra hade trevligt i soffan där vi pratade och lyssnade på musik. Senare på kvällen blev det pizza för hela slanten. Mätta och glada åkte vi sen hem i snökaoset.

Idag är jag ledig, och vi har tänkt rensa ut uppe på vinden. Finns nog en hel del vi kan slänga ut, ska bli skönt att äntligen få lite ordning där uppe. Hoppas på att vi kommer kunna använda oss mer av det förrådet- så vi slipper ha onödiga saker inne i lägenheten.

Nu sitter Molly och plaskar i badet, hon la nämligen en riktig härlig en i blöjan nyss. Bad var ett måste!

2 kommentarer: