torsdag 10 februari 2011

Keep on torka spyor

Mitt lilla hjärta ligger fortfarande sjuk. Hon visar inte mycket av förbättring, tyvärr. Emellanåt verkar hon lite pigg- pratar, skrattar och vill busa. Men sen går det en liten stund så spyr hon igen och blir liggande som ett kolli. Vi lyckas inte få i henne mycket att äta, nån minitugga macka eller så. Hon dricker lite nyponsoppa och saft, så det är i alla fall positivt. Det tråkiga är att det inte stannar så länge i magen...

Hörde precis att Tesans operation gick bra igår! Hon låg på en ansiktsoperation och kämpade i 16 timmar, och allt hade gått som planerat. Det kändes plötsligt lite hoppfullt, lite närmare en förbättring. Läkarna kan ju inte säga så mycket än, men det borde vara positivt att dom kan operera, då måste det betyda att hon är stark nog. Tyvärr vet vi ännu inte när hon ska få vakna, och jag vet inte om läkarna kan hjälpa henne vakna eller om det är upp till henne själv att vakna när hon är redo.

Fortsätt kämpa hjärtat, vi saknar dig så!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hej Angelica, nytt försök med inlägg...
    Tänkte på din dotter. Chips är bra- återställer saltbalansen i kroppen. Värt att pröva. Hoppas hon blir piggare snart.
    Å så sorgligt med din vän! Jag sitter här & lipar. Läste ju om det i tidningen & det är fruktansvärt! Jag ber för henne & hoppas att hon ska klara sig igenom detta.

    Det går jättebra att länka till mig. Kul med nytt folk som tittar in.

    Tja, alltid kan man lära sig något nytt...bara att pyssla på hehehe.

    Kram & hoppas att du mår bra fram till bebisdags.
    /Ida H

    SvaraRadera