söndag 20 februari 2011

Fortsättning av det nya vardagsrummet


Det kändes lite kalt på ena väggen i vardagsrummet efter om-möbleringen. Så jag bestämde mig för att använda det barbord som stått på vinden i flera år. Vi fick det av Jenny och Morgan när vi flyttade till Österängen, och ni som var hemma hos oss där vet hur det såg ut innan. Det var i stort behov av om-målning. Vilken tur för mig, ännu ett projekt!






Idag skulle vi egentligen haft fika date med Sandra, Martin och Meja. Men lilla tösen blev magsjuk så det får bli en annan gång. Förra gången vi bestämt blev Molly magsjuk, det är inte det lättaste att fixa till en träff!

Vi fick istället besök av mamma och Robban, som kom med en söt liten blomma. Vi åt chokladbollar som Molly och jag bakat igår, och drack saft och kaffe. Självklart kollade vi på när Sverige tog silver i skidorna med.

Under kvällen har vi hållt igång med lite små-pyssel som behövts göras länge. Vi har satt upp gitarrerna på väggen, spegeln i hallen har äntligen borrats upp och gardinstången lutar inte längre med 90´vinkel.

Nu har Jimmy lagat fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås. Söndagsmiddag framför tvn!


3 kommentarer:

  1. va fint det blev!! :D
    men du... negerbollar heter det :)

    SvaraRadera
  2. va snyggt det blev, ser jättemysigt ut :)

    SvaraRadera
  3. Det var hemskt synd att vi inte kunde ses som vi tänkt men skam den som ger sig! Vi hör av oss direkt när lilltjejen mår bättre. Har i alla fall börjat vända nu. Vad mysigt ni hade det ändå och vad fint ni gör hemma. Man blir så inspirerad att göra något hemma själv också. Vi hörs.
    Kram Sandra

    SvaraRadera