torsdag 10 mars 2011

Förmiddagsmys!

Idag kom Ida förbi på fika, som hon själv hade med sig. Hon hade köpt en hel kasse med frallor, pålägg, juice och grönsaker. Underbart! Jag bidrog lite i alla fall, en kanelgömma och kaffe. Vi hade så mysigt med senfrukost och massa prat om framtida barn och dåtida Österängen. Min och Jimmys första lägenhet, som jag mestadels bodde själv i för han gjorde lumpen.

Eller själv är väl synd att säga. Ida, Therese och Elin var liksom inneboende. Vi spenderade alla dagar tillsammans! När vi slutat jobb och skola kom vi hem till mig, lagade mat och hade det super. Vi kollade igenom alla säsonger av OC. Vi kunde sitta i timmar, långt in på nätterna. Det var bra tider.

När vi pratade om den här tiden kände man klumpen i magen, för det kom upp så mycket minnen av Therese. Allt vi gjorde, och alla skratt. Alla gånger hon stod bredvid och studerade när vi lagade mat, försökte lära sig. Frågade och försökte hjälpa till, vilket oftast slutade illa. Men vi skrattade och hade så roligt!

Det blev också mycket prat om framtiden, Ida ska ha barn i början på juni, så vi kommer vara hemma en hel del samtidigt. Hoppas vi tar tag i att träffas mer då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar