söndag 20 mars 2011

Farväl till Sållastugan

Efter en god frukost med nybakat bröd från Gilberts körde vi ut till Aneby. Det var riktigt härligt väder, sol och 8 grader! Medan jag rensade ut och städade inne i stugan, Jimmy fixade i förråden så passade Molly på att leka i sin sandlåda.

Det var blandade känslor, vi har så fina minnen därifrån, men samtidigt så kändes det skönt att få det gjort. Robban och mamma har köpt en ny stuga, där vi får ta gäststugan. Deras stuga ligger precis vid en sjö, och mycket närmre stan så det kommer bli kanonbra!

Trots att vi lämnade kvar nästan alla möbler så tog det sin tid att plocka med alla smågrejer som krukor, lampor och trädgårdsgrejer. Såna saker som vi kommer behöva i den nya stugan. Mamma och Robban var med, så det underlättade! Lite krångligt var det att få med allt, för vi kom inte intill stugan den vanliga vägen för all snö. Vi fick parkera en bit ifrån, så det blev till att kånka och bära en bra bit.

Allt skräp blev till en fin våreld på gården, där vi stod och solade tittade på dom fina lågorna. Det var bara korven som fattades! Istället blev det kebabtallrik på grillen, inte heller så tokigt. Vi drog en sväng ut till nya stugan för att ställa av alla grejer, lika bra när bilarna ändå var fullpackade.

Så nu har vi sagt adjö till Sållastugan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar