torsdag 3 mars 2011

Finbesök!

Igår fick vi äntligen till vår date med Martin, Sandra och lilla Meja! Det har inte varit det lättaste med alla spysjukor, värkar och annat som kommit i vägen. Hoppas det blir lättare framöver. Det var roligt att träffas, var ett bra tag sen. Vi kom fram till att Sandra inte träffat Molly på över 2,5 år, och jag har inte träffat Sandra på 1,5 år! Det var första gången jag fick se lilla underbara Meja, vilken söting!

Vi åt kladdkaka, chokladcocies och mariekex till dom små trollungarna. Pratade, skrattade och Martin var lekpappa till flickorna. Molly skrattade så hon kiknade när han slängde med henne i luften.

<--Vi fick den här fina blomman av dom. Ni ser att det är en orkidé väl? :) Molly fick ett fint scrap-booking set som hon spenderade den första timmen med helt fokuserad. Klippte, klistrade och ritade. Superfint!

Idag är Molly på förskolan för första gången sen förra onsdagen. Hon har varit hostig och febrig och inte kunnat gå. Hon lyste som en sol när Jimmy körde bort henne för en stund sen. Hoppas inte all lek gör henne för hostig, det är inte lätt att avgöra när det är dags att lämna henne med den. Hon håller ju inte samma tempo hemma precis.

Och vad händer med magen...? För varje dag som går känner jag av trycket neråt allt mer, och den molande "mensvärken" också. Sammandragningarna har inte förändrats något, så det kommer nog säkert ta ett tag till. Skulle inte förvåna mig om det håller på såhär och segar sig nu några veckor fram.

Therese kämpar på så fint, läste lite på Johannas blogg att dom korta stunderna hon är vaken får hon träna på att sitta upp i en liggstol. Hon har fått ta bort tracken och försöker prata lite. Men det är tufft efter så många veckor med slangar i näsa och hals. Hon är fortfarande väldigt trött och orkar bara korta stunder åt gången.

Fortsätt kämpa lilla hjärtat, snart kommer du vara pigg nog att vakna och komma tillbaka till oss igen! Saknar dig så mycket!

1 kommentar:

  1. Åh det var så roligt att träffa busMolly, hon har en härlig personlighet! =) Meja var helt slut sen och sov gott hela natten utan några nattmål så det tackar vi för! Nu får vi försöka kämpa för träff nr 2! Kram på er

    SvaraRadera