torsdag 30 december 2010

Det blev bättre

Dagens ilskna start gick ganska snabbt över, precis som du sa Nicki! Vi tog en tur upp till äventyrsbadet- helt underbart. Skönt för kroppen att få lite avlastning i vattnet, och roligt för Molly att leka i vågor, strömmar och rutschkana.

När vi klev ur bilen tittade Molly sig omkring och frågade "var är hönn?" Haha lilla skruttan trodde att vi skulle bada i en sjö. När vi kom in till bassängerna lyste det i hennes ögon. För henne var det väl rena paradiset att få bada, bada och bada. Hon tyckte det roligaste var att åka båten själv i strömmen, och stora rutschkanan med pappa.

Jag själv tyckte självklart bäst om bubbelpoolen, trots att den var smockfull och utan bubblor. Men skönt att sitta i ett varmt bad en stund. Bastun var inte heller helt fel. Efter några timmars lyx är vi nu ganska trötta och har precis ätit glass med hemmagjord chokladsås för att njuta ännu mer av årets näst sista dag.

Imorgon är det nyårsafton, sen kommer året då vår lilla bebis kommer till oss. Bara ca 10 veckor kvar, och det kommer säkert gå hur fort som helst. Längtar så! Vad längtar ni andra till år 2011?

Så var det ju det med nyårslöften. Jag ska försena löfterna tills efter förlossningen, men det ska vara att leva sunt och träna hårt. Längtar tills man kan börja träna på gymmet igen. Och springa runt sjön! Har ni några nyårslöften?

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar