måndag 27 december 2010

Snö upp till midjan och -19!

Idag har Molly vart på sin första bio. Det var supermysigt. Vi kollade på Alfons Åberg, och åt massor av popcorn. Molly trivdes som fisken i vattnet, och hon tyckte det var häftigt med den "stooora tv:n"!

Efter bion åkte vi ut till vår stuga, vi tänkte packa ihop lite grejer för vi ska inte ha kvar den nu. Kändes väldigt sorgligt när vi var på väg ut, för man har så fina minnen från den. Känns lite konstigt att inte ha den kvar. Men mamma och Robban har köpt en fin stuga nu, som vi kommer vistas i när det nalkas vår och sommar.

Men när vi kom ut till Aneby fick vi en liten chock. Det var inte plogat ut till stugan som förra året, så vi parkerade nere vid kyrkan. Men stigen upp var inte heller använd som den brukar vara, så vi fick gott kämpa oss upp i en meters snö. Molly syntes inte ens när hon gick i Jimmys spår. Och jag fick en del sammandragningar, det var ett rejält träningspass.

Vi fick med oss lite verktyg, men resten får vi lösa på annat vis. Får kolla om den snälla bonden jämte kanske kan ploga så vi kommer in med ett släp. La in en bild på stugan från i somras, som ett litet minne. Sållastugan kommer vara saknad av oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar