söndag 2 januari 2011

Nyårsafton 2010

Vi hade sen länge bestämt att fira tillsammans med Johan, Malin och Milla, men det blir inte alltid som man planerat och det slutade med att vi firade hemma, vi tre. Det var riktigt mysigt, trots att det bara var lilla familjen. Vi åkte på förmiddagen och handlade ingredienser till vår 3-rätters meny. Och till kvällen klädde vi upp oss fint i klänningar och kavaj. Sen spenderade vi hela kvällen i köket, där vi förberedde och lagade all mat.

Det var riktigt trevligt att stå i köket tillsammans. Molly fixade förrätten- helt själv! Förutom att Jimmy fick skala räkorna förstås. Varmrätten fixade jag och Jimmy tillsammans. Vid tolvslaget åkte vi och skålade med mamma, Robban, Ulla, Kalle, Ann-Kar
in och Hasse. Där bjöds vi på tårta och bubbel. Molly somnade inte förrän halv 1, och hon var faktiskt pigg och igång hela dagen, kvällen och natten.





Här kommer bilder på vår fina nyårs-meny:




Räkcoctail a la Molly


Oxfiléplanka till varmrätt



Blåbärs cheesecake


Molly var så stolt över sin klänning och sitt hår, som jag satt upp i en fin sne-fläta. Sen fick hon hårvax, hårspray och mascara. Hon rotade runt bland mina smycken och valde ut fina halsband och armband. Sen var hon världens sötaste nyårsprinsessa!


2 kommentarer:

  1. En liten ängel! Så söt.
    Gott nytt år på er mina kära vänner.. Love!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år själv! Hoppas att ni fick en bra nyårsafton, och att vi ses snart igen. LOVE

    SvaraRadera