tisdag 20 december 2011

4 dagar kvar...

Okej, är ni stressade nu dom sista dagarna eller? Jag och Jimmy var iväg och handlade lite klappar idag, och folk ser ju helt förstörda ut. Vi har bestämt att inte stressa i år, utan bara njuta. Vad gör det om allt inte är färdigt? Det är väl bättre att man har mysigt och roligt istället. Vi har varit tidiga i år. Alla julklappar var inhandlade i november, och storstädningen och rensningen av lägenheten var färdig igår. Då sattes även julgranen in!

När vi gick runt bland alla sönderstressade människor på Ikea så skrattade vi lite. Vi kände oss rätt nöjda med att vara klara med i stort sett alla julklappar, och bara kunna gå runt och njuta och spontanköpa några för skojs skull. Jimmy hittade en jättefin kostym till bröllopet, och så köpte vi lite body butter, lipgloss och armband till Molly (det stod högst upp på hennes önskelista).

Molly står ofta i fönstret nu och spanar efter snö, tomtenissar och renar. Hon toklängtar till lördag, och så här snäll som hon varit nu dom sista dagarna har hon aldrig varit innan. Tänk vad stort det var med jul när man var liten!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar