torsdag 10 november 2011

Prickekorven!!

Stackars lilla Melvin, han ser för hemsk ut. Prickar precis överallt. Vore kul att räkna dom, men han är lite svår att hålla still tillräckligt länge. Tur att han är så liten att han inte kan klia på dom, han skulle ju vara full mer ärr hela han.

Febern kom inatt med, han vaknade och var lite orolig. Gav lite ipren, men det var kanske kopporna som var värst. Det blir ju mer kli när det är varmt!

Vi hade tänkt åka till stugan idag, men det blev till att stanna hemma. Febern verkar ha gått upp nu. Han somnade precis och jag hoppas han kan sova hela natten.

Resten av barnen i huset, förutom Molly och Axel som fick detta för två veckor sen, blev sjuka exakt samma dag. Måndag kväll visades de första prickarna och sen har det kommit fler och fler. Tur att vi kan umgås som vanligt iaf!!



Just nu sitter jag och tänker på Morgan som ligger sjuk på infektionskliniken. Hoppas att det inte är något farligt, och att du kryar på dig snart!!


Jimmy och Simon brötar ute i köket, jag jag är som vanligt bannlyst därifrån. Dom skulle laga något lurigt sa dom! Det börjar lukta väldigt gott, och jag hör att det kurrar i magen. Har inte ätit sen i morse, men jag får skylla mig själv. Efter jag ätit en fralla vid halv 9 så däckade jag i sängen. Vaknade halv 2! Så man kan säga att jag sov bort hela dagen.

Molly var på balett i habo efter dagis idag, och hon sken som en sol när hon kom ut därifrån. Hon älskar sin balett! Under tiden hon dansade promenerade vi andra runt och drömde oss bort bland alla fina hus. Vill flytta nu!

1 kommentar:

  1. Nämen lilla gubbeeeen!!! Prickig var verkligen ordet! Stackare!

    SvaraRadera