onsdag 26 januari 2011

Alien i magen?

Lite läskigt när man känner barnet sparka, tittar ner på magen, och ser konturerna av en fot! Inte nog med det, foten dras från sida till sida över magen, och det känns som den bokstavligen försöker sparka sig ut.

Barnet har sjunkit ner med huvudet i bäckenet, så det blir många fötter per dag. Den lille verkar ha roligt där inne, och nu har den fått namnet sprattelgubben. Den trycker nämligen händerna neråt, samtidigt som den pressar upp fötterna mot revbenen. Dubbel-aj!

Men lika mycket som det är läskigt så är det helt underbart. Och nu närmar sig förlossningen för fullt, bara några veckor kvar. Och tiden spenderas på viktiga saker som Desperat Houswives, tvätt, städ och ett antal utlästa böcker. Har även börjat rensa ut i skåpen här, så det blir lite ordning. Skönt att ha grannar som också är hemma-fruar, det finns för det mesta någon att umgås med!

2 kommentarer:

  1. Saknar den känslan ibland,
    underbart att få känna det lilla underverket i magen!
    Samtidigt som det kan göra riktigt ont, ajajaj! :)

    SvaraRadera
  2. Haha ja det är en mysig och nästan overklig tid. Man undrar ibland om det verkligen är en riktig bebis där inne, som är gjord av oss! Det är rätt fantastiskt hur man kan skapa en riktig människa.

    SvaraRadera