fredag 28 oktober 2011

Min lilla prickekorv!

Molly blir allt mer prickig för varje dag, hon har "vattenkoppar" som hon kallar det precis överallt. I hårbotten, ansiktet, nacken och halsem, magen, ryggen, benen, fötterna, armarna, händerna... Igår räknade vi till 75 prickar, och idag har det kommit fler. Under fotsulorna och i rumpan till och med! På dagarna går det bra, hon är pigg och igång. Klagar inte över dom. Men på nätterna..... USCH!

Hon vaknar i flera timmar i sträck, skriker och har ont, det kliar, det är jobbigt. Lilla gumman. Igår vaknade hon mellan 23-02, och mellan 5.30-6.30.. Och då ligger hon och kvider, och gråter högt för att det kliar och gör ont. Vilket väcker Melvin. Så har man två barn skrikandes att trösta. Phu. Tycker så synd om henne. Hon har fått något i lungorna med, låter som hon har en bas inne i lungorna när hon andas. Hoppas inte det blir lunginflammation eller något.






Melvin har inte fått några prickar än, men jag hoppas att han får det nu när vi ändå är igång. Kan ju ta ett par veckor innan dom kan börja på dagis igen så hellre nu när jag är hemma än sen när man jobbar. Axel har fått det nu med, och jag tror att Elias borde få det med. Den lilla grannligan leker ju nästan varje dag så dom borde ju smitta varandra.


Har en dålig kamera så prickarna syns inte så bra, men dom största ser man ju. Vet inte när dom ska börja torka, men än så länge är dom röda. Hon fick ju dom första i måndags så.

"Det är inte roligt att vara huuuk!" säger hon. Det värsta är att man inte får dansa balett. Men som tröst har hon fått lite godis och glass. Och igår hade vi lite spökmys med grannbarnen, film, godis, popcorn, saft och massa tända ljus. Där satt dom på rad och myste. Några prickiga och några utan.







En nyvaken Melvin tidigt på morgonen. Inte konstigt att man är trött när storasyster håller en vaken på nätterna! Lilla plutten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar