torsdag 28 april 2011

Mys med mina favorit-flickor

Dock saknades Molly, men det var riktigt mysigt att ha lite bebismys med Nicki och Nelli idag. Det blev en spontantrip till Mullsjö, 45 minuter efter att ha bestämt date på fb. Inte dåligt! Första gången Melvin fick träffa Nelli. Hon tittade intresserat på honom och undrade vad det var för en konstig figur som låg i mamma Nickis famn och jollrade.

Vi tog en kaffe när jag kom ut, och fick så fina presenter. En jättefin och mysig grön filt fick Melvin av familjen Karlsson/Windh, och mormor Siv hade stickat så fina tröjor som kommer bli så söta på honom. Nicki plockade också fram en hel del grejer som hon inte längre behöver, hur bra som helst. TUSEN TACK HJÄRTAT!

Efter kaffet gick vi en promenad, och stannade och åt kebabtallrik till lunch. Inte helt fel alls! Efter maten slank det ner en glass också, det var ju trots allt soligt och varmt. Innan vi åkte hemåt på eftermiddagen satt vi och göttade oss i solen på deras altan, och beundrade Nickis fina planteringar. Så fint ni har det i er trädgård!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar