söndag 28 november 2010

Myshelg

Jimmy har jobbat hela helgen. Inte så roligt. Men jag och Molly har passat på att få det julstädat och pyntat i alla fönster och vrår. Så nu är det jättefint här hemma. Det fina vita vädret gör ju stämningen ännu bättre.

Igår gick vi ut i snön för att kolla lite i affärerna på Torpa. Då träffade vi Malin och Milla som också strosade runt här omkring. Dom följde med oss hem och fikade, och Molly fick äntligen mysa med lilla söta Milla. Hon var så glad att få hålla henne, så det lyste i ögonen på henne. Nu längtar både hon och jag ännu mer efter vår lilla bebis.

Johan kom förbi också, han hade köpt ett fint tefat som Molly fick testa ute i friadalen. Första åket gick sådär.. Jag släppte ner henne i en aningen för brant backe, vilket ledde till att hon åkte alldeles för snabbt, och landade med ansiktet ner i snön. Men det stoppade henne inte från att testa en lite mindre backe sen.

På kvällen kom pappa Lasse och hans Agneta på besök, och vi lagade plankstek till middag. Det blev en riktig fest med hallommousse till dessert. Underbart gott!

Idag tände vi det första ljuset till frukosten, som bestod av nybakade frallor och gröt. Efter det begav vi oss till stan för att kolla in julskyltningen, och handlade en och annan julklapp. Riktigt mysigt när det snöade. Molly fick träffa tomten, men blev rädd och gömde sig bakom mig. Hoppas hon inte blir lika rädd på julafton...

Molly har fått feber och hosta, stackarn.. Hoppas det inte håller i sig allt för länge denna gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar